Over dezelfde periode twaalf maanden geleden was er nog een verlies van 792 miljoen dollar. Per aandeel werd 75 dollarcent verdiend, tegenover een verlies van 57 dollarcent in het tweede kwartaal van 2009.

Volgens FactSet Research lag de consensusverwachting op een winst per aandeel van 62 dollarcent. Chief Executive Lakshmi Mittal stelde in een toelichting op de cijfers dat de onderliggende vraag blijft verbeteren. De grootste uitdaging bestaat er in om de stijgingen van de kostprijzen door te rekenen aan de klanten.

Over dezelfde periode twaalf maanden geleden was er nog een verlies van 792 miljoen dollar. Per aandeel werd 75 dollarcent verdiend, tegenover een verlies van 57 dollarcent in het tweede kwartaal van 2009. Volgens FactSet Research lag de consensusverwachting op een winst per aandeel van 62 dollarcent. Chief Executive Lakshmi Mittal stelde in een toelichting op de cijfers dat de onderliggende vraag blijft verbeteren. De grootste uitdaging bestaat er in om de stijgingen van de kostprijzen door te rekenen aan de klanten.