De industriële productie in de Verenigde Staten is in juli sterker dan verwacht gestegen. Het was bovendien de eerste keer in negen maanden dat er een stijging werd opgetekend.

De stijging was hoofdzakelijk een gevolg van een hogere productiestijging bij de autobedrijven. De Federal Reserve maakte bekend dat de productie vorige maand met 0,50% steeg.

In juni was er nog een daling met 0,40%. De consensusverwachting bij de analisten lag op een stijging met 0,30%. Zonder rekening te houden met de autosector steeg de productie met 0,20%.

De industriële productie in de Verenigde Staten is in juli sterker dan verwacht gestegen. Het was bovendien de eerste keer in negen maanden dat er een stijging werd opgetekend. De stijging was hoofdzakelijk een gevolg van een hogere productiestijging bij de autobedrijven. De Federal Reserve maakte bekend dat de productie vorige maand met 0,50% steeg. In juni was er nog een daling met 0,40%. De consensusverwachting bij de analisten lag op een stijging met 0,30%. Zonder rekening te houden met de autosector steeg de productie met 0,20%.