In een toelichting op de cijfers gaf de netwerkenspecialist aan dat de klanten opnieuw beginnen te investeren, nadat de crisis die investeringen op een lager pitje had gezet.

Op kwartaalbasis steeg de omzet met 6% tot $9 mrd, hoewel er op jaarbasis sprake was van een daling met 13%. De analisten hadden echter slechts een omzet van $8,7 mrd gerekend.

Per aandeel werd, zonder rekening te houden met eenmalige factoren, 36 dollarcent verdiend, tegenover een consensusverwachting van slechts 31 dollarcent. De nettowinst bedroeg $1,8 mrd.

In een toelichting op de cijfers gaf de netwerkenspecialist aan dat de klanten opnieuw beginnen te investeren, nadat de crisis die investeringen op een lager pitje had gezet. Op kwartaalbasis steeg de omzet met 6% tot $9 mrd, hoewel er op jaarbasis sprake was van een daling met 13%. De analisten hadden echter slechts een omzet van $8,7 mrd gerekend. Per aandeel werd, zonder rekening te houden met eenmalige factoren, 36 dollarcent verdiend, tegenover een consensusverwachting van slechts 31 dollarcent. De nettowinst bedroeg $1,8 mrd.