Meer bepaald zou het betekenen dat de economie nog verder kan verzwakken. De Europese beurzen gaan eens te meer een onzekere dag tegemoet, waarbij de aandacht van de beleggers op de eerste plaats zal uitgaan naar de veiling van Spaanse staatsobligaties.

Vastned koopt twee panden in Bordeaux

Vastned, het Europese winkelvastgoedfonds met focus op venues for premium shopping, heeft twee high street shops verworven in het hart van Bordeaux voor in totaal € 4,9 miljoen.

Het Bordeaux-cluster van Vastned is versterkt met de aankoop van twee high street shops in het hart van de Gouden Driehoek in die stad ("Triangle d'Or").

Een van de winkels bevindt zich op Rue Saint Catherine 66, de belangrijkste winkelstraat, waar Vastned reeds vijf panden in eigendom heeft.

Deze winkel is verhuurd aan sportartikelenketen Courir en heeft een winkeloppervlak van 158 m2. Tevens heeft Vastned een high street shop van 169 m2 op Rue Porte Dijeaux 73 verworven die

verhuurd is aan modeketen "64".

Deze aankopen zijn volledig in lijn met Vastned's strategie om haar portefeuille van winkellocaties van topkwaliteit in de populairste winkelstraten in Vastned's belangrijkste markten verder uit te bouwen. Met deze aankoop komt de waarde van de portefeuille in Bordeaux boven de € 40 miljoen.

Meer bepaald zou het betekenen dat de economie nog verder kan verzwakken. De Europese beurzen gaan eens te meer een onzekere dag tegemoet, waarbij de aandacht van de beleggers op de eerste plaats zal uitgaan naar de veiling van Spaanse staatsobligaties. Vastned koopt twee panden in Bordeaux Vastned, het Europese winkelvastgoedfonds met focus op venues for premium shopping, heeft twee high street shops verworven in het hart van Bordeaux voor in totaal € 4,9 miljoen. Het Bordeaux-cluster van Vastned is versterkt met de aankoop van twee high street shops in het hart van de Gouden Driehoek in die stad ("Triangle d'Or"). Een van de winkels bevindt zich op Rue Saint Catherine 66, de belangrijkste winkelstraat, waar Vastned reeds vijf panden in eigendom heeft. Deze winkel is verhuurd aan sportartikelenketen Courir en heeft een winkeloppervlak van 158 m2. Tevens heeft Vastned een high street shop van 169 m2 op Rue Porte Dijeaux 73 verworven die verhuurd is aan modeketen "64". Deze aankopen zijn volledig in lijn met Vastned's strategie om haar portefeuille van winkellocaties van topkwaliteit in de populairste winkelstraten in Vastned's belangrijkste markten verder uit te bouwen. Met deze aankoop komt de waarde van de portefeuille in Bordeaux boven de € 40 miljoen.