In de afgelopen tien jaar was beleggen volgens Miller iets voor de korte termijn geworden. Daar is nu weer verandering in gekomen. Beleggers mogen aandelen kopen en vervolgens wegleggen voor de lange termijn.

Van volatiele markten moet de belegger zich volgens Miller niet te veel aantrekken, alles moet in een visie op lange termijn worden bekeken. Hij sluit niet uit dat de koersen in de komende 12 maanden met 20% gaan stijgen.

Miller geeft duidelijk de voorkeur aan aandelen boven obligaties, onder andere vanwege de hoge dividendrendementen. Die rendementen bedragen in sommige gevallen zelfs 10%, tegenover maar 2,50% voor overheidsobligaties. Hij spoort bedrijven aan om hun pay-out te verhogen, waarbij hij bijvoorbeeld bedrijven als Hewlett-Packard viseert.

In de afgelopen tien jaar was beleggen volgens Miller iets voor de korte termijn geworden. Daar is nu weer verandering in gekomen. Beleggers mogen aandelen kopen en vervolgens wegleggen voor de lange termijn. Van volatiele markten moet de belegger zich volgens Miller niet te veel aantrekken, alles moet in een visie op lange termijn worden bekeken. Hij sluit niet uit dat de koersen in de komende 12 maanden met 20% gaan stijgen. Miller geeft duidelijk de voorkeur aan aandelen boven obligaties, onder andere vanwege de hoge dividendrendementen. Die rendementen bedragen in sommige gevallen zelfs 10%, tegenover maar 2,50% voor overheidsobligaties. Hij spoort bedrijven aan om hun pay-out te verhogen, waarbij hij bijvoorbeeld bedrijven als Hewlett-Packard viseert.