In de Verenigde Staten zagen we gisteren ongeveer dezelfde beweging op de beurzen plaatsvinden als in Europa. Met uitzondering van de Nasdaq sloten ook daar de beurzen op de laatste handelsdag van de maand iets in de min, maar ook hier kunnen we terugkijken op een uitstekende beursmaand januari.

Met een stijging van 5,8% was de maand januari voor de Dow Jones zelfs de beste beursmaand sinds 1994. De S&P500 steeg in januari met 5% en is hiermee nog maar 4,3% verwijderd van haar all time high in oktober 1997. Vandaag ligt Facebook opnieuw zwak op koers.

In de Verenigde Staten zagen we gisteren ongeveer dezelfde beweging op de beurzen plaatsvinden als in Europa. Met uitzondering van de Nasdaq sloten ook daar de beurzen op de laatste handelsdag van de maand iets in de min, maar ook hier kunnen we terugkijken op een uitstekende beursmaand januari. Met een stijging van 5,8% was de maand januari voor de Dow Jones zelfs de beste beursmaand sinds 1994. De S&P500 steeg in januari met 5% en is hiermee nog maar 4,3% verwijderd van haar all time high in oktober 1997. Vandaag ligt Facebook opnieuw zwak op koers.