Euro valt terug richting 1,285 dollar

Op de valutamarkten stond de koers van de euro opnieuw onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2850 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,637%, of zowat een kwart procent minder dan donderdag.

Goud en olie noteren verdeeld

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1774,50 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan donderdagavond.

Euro valt terug richting 1,285 dollarOp de valutamarkten stond de koers van de euro opnieuw onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2850 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,637%, of zowat een kwart procent minder dan donderdag. Goud en olie noteren verdeeldVoor een troy ounce goud werd vanavond 1774,50 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan donderdagavond.