Dat deze besparingen op korte termijn de crisis nog verder verdiepen doet geen afbreuk aan de noodzaak van deze maatregelen.

Zonder een herstel van de efficiëntie in de Spaanse economie ( die vooral door een log staatsapparaat worden gehinderd ) , kan de Eurozone zich niet uit de crisis optillen.

Europese aandelen tonen echter, rekening houdend met de zwakke economische achtergrond, nog steeds een (lichte) onderwaardering.

Zeker wanneer rekening wordt gehouden met een expliciet accent in Duitse waarden , is het verantwoord een overweging in Europese aandelen aan te houden.

Dat deze besparingen op korte termijn de crisis nog verder verdiepen doet geen afbreuk aan de noodzaak van deze maatregelen. Zonder een herstel van de efficiëntie in de Spaanse economie ( die vooral door een log staatsapparaat worden gehinderd ) , kan de Eurozone zich niet uit de crisis optillen. Europese aandelen tonen echter, rekening houdend met de zwakke economische achtergrond, nog steeds een (lichte) onderwaardering. Zeker wanneer rekening wordt gehouden met een expliciet accent in Duitse waarden , is het verantwoord een overweging in Europese aandelen aan te houden.