Telenet is de enige opvallende daler binnen de index, Bekaert ligt wat zwakker op koers. Op de valutamarkten moet de euro licht terrein prijsgeven.

Zoals verwacht heeft de Eurogroup gisteren nog geen beslissing over Cyprus genomen, die wordt minstens uitgesteld tot in maart. Europees Commissaris Olli Rehn verklaarde na afloop van de meeting dat er geruime tijd over de affaire Cyprus werd gesproken.

Het land heeft om een steunplan gevraagd, nadat het zware verliezen heeft geleden op Griekse staatsobligaties in portefeuille. De Cyprioten genieten echter de reputatie om onbetrouwbaar te zijn, zodat Europa niet over één nachtje ijs wil gaan alvorens die hulp daadwerkelijk toe te kennen.

Telenet is de enige opvallende daler binnen de index, Bekaert ligt wat zwakker op koers. Op de valutamarkten moet de euro licht terrein prijsgeven. Zoals verwacht heeft de Eurogroup gisteren nog geen beslissing over Cyprus genomen, die wordt minstens uitgesteld tot in maart. Europees Commissaris Olli Rehn verklaarde na afloop van de meeting dat er geruime tijd over de affaire Cyprus werd gesproken. Het land heeft om een steunplan gevraagd, nadat het zware verliezen heeft geleden op Griekse staatsobligaties in portefeuille. De Cyprioten genieten echter de reputatie om onbetrouwbaar te zijn, zodat Europa niet over één nachtje ijs wil gaan alvorens die hulp daadwerkelijk toe te kennen.