Het verruimen van de kredietmogelijkheden van het Europese reddingsfonds zou niets fundamenteels veranderen aan de onhoudbare schuldenlast en de negatieve invloed op de economische groei, investeringen en werkgelegenheid.

Steeds meer mensen beginnen volgens Mohamed El-Erian in te zien dat het tijd is voor een andere benadering - een die een herstructurering van staatsschulden in bepaalde Europese landen omvat met voorwaarden die in de toekomst toegang tot de markt mogelijk maken tegen houdbare renteniveaus.

Het verruimen van de kredietmogelijkheden van het Europese reddingsfonds zou niets fundamenteels veranderen aan de onhoudbare schuldenlast en de negatieve invloed op de economische groei, investeringen en werkgelegenheid. Steeds meer mensen beginnen volgens Mohamed El-Erian in te zien dat het tijd is voor een andere benadering - een die een herstructurering van staatsschulden in bepaalde Europese landen omvat met voorwaarden die in de toekomst toegang tot de markt mogelijk maken tegen houdbare renteniveaus.