Henderson verwacht dat verschillende landen data publiceren die een verdere matiging van de inflatie aantonen.

Algemeen wordt verwacht dat de cijfers een verdere verlaging van de inflatie gaan aantonen. Uit de meest recente cijfers blijkt dat de economie verder stabiliseert en dat de groei weer in een hoger tempo is beland.

Wat de aandelenmarkten betreft, staat er nog een aanzienlijke hoeveelheid geld op spaarrekeningen en in liquiditeitenfondsen in afwachting van investeringen in de markt.

Bijgevolg is de correctie bij aandelen nog niet volledig doorgevoerd en verwacht Henderson dat aandelen verder zullen stijgen. Dat geld kan op een bepaald moment weer terug naar de beurs vloeien.

Henderson verwacht dat verschillende landen data publiceren die een verdere matiging van de inflatie aantonen. Algemeen wordt verwacht dat de cijfers een verdere verlaging van de inflatie gaan aantonen. Uit de meest recente cijfers blijkt dat de economie verder stabiliseert en dat de groei weer in een hoger tempo is beland. Wat de aandelenmarkten betreft, staat er nog een aanzienlijke hoeveelheid geld op spaarrekeningen en in liquiditeitenfondsen in afwachting van investeringen in de markt. Bijgevolg is de correctie bij aandelen nog niet volledig doorgevoerd en verwacht Henderson dat aandelen verder zullen stijgen. Dat geld kan op een bepaald moment weer terug naar de beurs vloeien.