Dit kan voor IBA een omzet van 40 tot 50 miljoen euro betekenen. Het verhaal van deze deal is eerder complex. De opdracht werd eerst toegewezen aan Varian Medical Solutions.

IBA protesteerde tegen de deal, zodat de toekenningsprocedure in december van vorig jaar opnieuw werd opgestart. Uiteindelijk kwam IBA dus als overwinnaar uit de bus.

Bertrand Kuenzler (ING): "Dit is uiteraard goed nieuws, maar toch heb ik slechts een advies houden voor het aandeel. Er is namelijk weinig ruimte voor margeverbetering bij IBA."

Dit kan voor IBA een omzet van 40 tot 50 miljoen euro betekenen. Het verhaal van deze deal is eerder complex. De opdracht werd eerst toegewezen aan Varian Medical Solutions. IBA protesteerde tegen de deal, zodat de toekenningsprocedure in december van vorig jaar opnieuw werd opgestart. Uiteindelijk kwam IBA dus als overwinnaar uit de bus. Bertrand Kuenzler (ING): "Dit is uiteraard goed nieuws, maar toch heb ik slechts een advies houden voor het aandeel. Er is namelijk weinig ruimte voor margeverbetering bij IBA."