Bertrand Kuentzler (ING): "Het is de eerste keer dat Mobistar televisie aanbiedt. Het aanbod wordt aantrekkelijk gemaakt door de prijs en door de technische evolutie. Op die manier kan Starpack het speerpunt worden van de 'back to growth' strategie van het bedrijf."

Kuentzler heeft een neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 44 euro: "Op de huidige niveaus is het aandeel mijn inziens voldoende gewaardeerd. Er zijn aan dit bedrijf bovendien een aantal risico's verbonden, onder andere de verkoop van een vierde UMTS-licentie in België."

Bertrand Kuentzler (ING): "Het is de eerste keer dat Mobistar televisie aanbiedt. Het aanbod wordt aantrekkelijk gemaakt door de prijs en door de technische evolutie. Op die manier kan Starpack het speerpunt worden van de 'back to growth' strategie van het bedrijf." Kuentzler heeft een neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 44 euro: "Op de huidige niveaus is het aandeel mijn inziens voldoende gewaardeerd. Er zijn aan dit bedrijf bovendien een aantal risico's verbonden, onder andere de verkoop van een vierde UMTS-licentie in België."