Bertrand Kuentzler (ING): "Er was geen sprake van verrassingen bij IBA, want het bedrijf had enkele weken geleden een winstwaarschuwing gegeven. De resultaten die gisteren werden vrijgegeven, lagen dan ook min of meer in lijn met de verwachtingen."

Kuentzler blijft koper van de aandelen IBA: "Hoewel de resultaten niet dramatisch onder de verwachtingen bleven, slaagde het bedrijf er niet in om een duidelijke guidance voor het lopende boekjaar. Dat betekent dat de visibiliteit op de markt laag blijft. Ik geloof nog steeds dat het management er in zal slagen om de bottom line te verbeteren, hoewel dit langer tijd in beslag zal nemen dan aanvankelijk was aangenomen."

Bertrand Kuentzler (ING): "Er was geen sprake van verrassingen bij IBA, want het bedrijf had enkele weken geleden een winstwaarschuwing gegeven. De resultaten die gisteren werden vrijgegeven, lagen dan ook min of meer in lijn met de verwachtingen." Kuentzler blijft koper van de aandelen IBA: "Hoewel de resultaten niet dramatisch onder de verwachtingen bleven, slaagde het bedrijf er niet in om een duidelijke guidance voor het lopende boekjaar. Dat betekent dat de visibiliteit op de markt laag blijft. Ik geloof nog steeds dat het management er in zal slagen om de bottom line te verbeteren, hoewel dit langer tijd in beslag zal nemen dan aanvankelijk was aangenomen."