Bertrand Kuentzler (IBA): "Volgens het management mag het aanbod als aantrekkelijk worden beschouwd. Bioassays is vanwege de aard van zijn activiteiten ver verwijderd van de kernactiviteiten van IBA, zodat de mogelijkheden op synergie-effecten relatief beperkt zijn."

Kuentzler heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 8,40 euro: "IBA kan Bioassays ook verkopen, zoals trouwens al werd verwacht bij de overname van CISbio in 2008. Het bericht over de interesse van een financiële groep voor een belang in Bioassays kan dan ook bezwaarlijk een verrassing worden genoemd."

Bertrand Kuentzler (IBA): "Volgens het management mag het aanbod als aantrekkelijk worden beschouwd. Bioassays is vanwege de aard van zijn activiteiten ver verwijderd van de kernactiviteiten van IBA, zodat de mogelijkheden op synergie-effecten relatief beperkt zijn." Kuentzler heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 8,40 euro: "IBA kan Bioassays ook verkopen, zoals trouwens al werd verwacht bij de overname van CISbio in 2008. Het bericht over de interesse van een financiële groep voor een belang in Bioassays kan dan ook bezwaarlijk een verrassing worden genoemd."