Italië veilt vandaag voor 4 miljard staatsobligaties met looptijd tot in 2018 en voor 3 miljard euro aan staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar. Eerder deze week werd voor een bedrag van 2,80 miljard euro aan zero-coupon bonds geveild aan 1,746%, of het hoogste niveau sinds 27 december.

Italië zit nog altijd zonder regering, waarbij de kaarten hopeloos verdeeld zitten na de parlementsverkiezingen van vorige maand. Kandidaat-premier Pier Luigi Bersani praat vandaag met Beppe Grillo, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat die gesprekken veel zullen gaan opleveren.

Italië veilt vandaag voor 4 miljard staatsobligaties met looptijd tot in 2018 en voor 3 miljard euro aan staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar. Eerder deze week werd voor een bedrag van 2,80 miljard euro aan zero-coupon bonds geveild aan 1,746%, of het hoogste niveau sinds 27 december. Italië zit nog altijd zonder regering, waarbij de kaarten hopeloos verdeeld zitten na de parlementsverkiezingen van vorige maand. Kandidaat-premier Pier Luigi Bersani praat vandaag met Beppe Grillo, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat die gesprekken veel zullen gaan opleveren.