Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Ik heb mijn mode herzien na de publicatie van sterker dan verwachte resultaten over het boekjaar 2009. Op basis van die cijfers heb ik onder andere de kostenstructuur anagepast. Daarnaast is er rekening gehouden met de uitbreiding in Papoea Nieuw Guinea."

Hanssens heeft een neutraal advies voor Sipef: "De prijsprognoses werden eveneens naar boven aangepast, dit op basis van de trends en de verwachtingen die werden aangegeven op de 2010 Palm & Lauric Oils Conference. Hiermee rekening houdend, verhoog ik mijn koersdoel van 41 naar 51 euro. Op basis van dit koersdoel wordt Sipef verhandeld aan ±11.4x FY10-12 adj. earnings en dit is ook het niveau waar het aandeel de afgelopen vijf jaar gemiddeld aan werd verhandeld. Mijn houdadvies heeft een positieve connotatie, gezien het feit dat de vraag- en aanbodsituatie op de markt voor palmolie sterk blijft."

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Ik heb mijn mode herzien na de publicatie van sterker dan verwachte resultaten over het boekjaar 2009. Op basis van die cijfers heb ik onder andere de kostenstructuur anagepast. Daarnaast is er rekening gehouden met de uitbreiding in Papoea Nieuw Guinea." Hanssens heeft een neutraal advies voor Sipef: "De prijsprognoses werden eveneens naar boven aangepast, dit op basis van de trends en de verwachtingen die werden aangegeven op de 2010 Palm & Lauric Oils Conference. Hiermee rekening houdend, verhoog ik mijn koersdoel van 41 naar 51 euro. Op basis van dit koersdoel wordt Sipef verhandeld aan ±11.4x FY10-12 adj. earnings en dit is ook het niveau waar het aandeel de afgelopen vijf jaar gemiddeld aan werd verhandeld. Mijn houdadvies heeft een positieve connotatie, gezien het feit dat de vraag- en aanbodsituatie op de markt voor palmolie sterk blijft."