Een sterke vraag in alle segmenten en een positieve productmix zorgden voor een organische groei van de geconsolideerde omzet met 28,3%.

Het netto effect van acquisities en desinvesteringen bedroeg 0,7%, terwijl gunstige wisselkoerseffecten 3,3% toevoegden.

Het wisselkoerseffect groeide aan tot 5,2% op het niveau van de gezamenlijke omzet dankzij de sterke Braziliaanse Real en Chileense Peso.

De organische groei van de gezamenlijke omzet bedroeg 23,7% vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar.

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "De tweede helft van het boekjaar moeilijker voor Bekaert. Ik handhaaf een advies accumulate voor het aandeel."

Een sterke vraag in alle segmenten en een positieve productmix zorgden voor een organische groei van de geconsolideerde omzet met 28,3%. Het netto effect van acquisities en desinvesteringen bedroeg 0,7%, terwijl gunstige wisselkoerseffecten 3,3% toevoegden. Het wisselkoerseffect groeide aan tot 5,2% op het niveau van de gezamenlijke omzet dankzij de sterke Braziliaanse Real en Chileense Peso. De organische groei van de gezamenlijke omzet bedroeg 23,7% vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar. Bernard Hanssens (Bank Degroof): "De tweede helft van het boekjaar moeilijker voor Bekaert. Ik handhaaf een advies accumulate voor het aandeel."