Wat de palmolieproductie op groepsniveau betreft, werd de achterstand tegenover dezelfde periode vorig jaar gehalveerd van -7,8% eind juni naar -3,8% op het einde van de eerste negen maanden.

Ook voor het vierde trimester worden algemeen goede volumes verwacht, wat de palmolieproductie van Sipef dicht bij deze van het recordjaar 2009 zou kunnen brengen, inzoverre de oogst van de vruchten niet zal bemoeilijkt worden door de aangekondigde La Niña-regens.

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "We zagen een sttevige trading update bij Sipef. Het advies blijft opbouwen, het koersdoel gaat van 56 naar 62 euro."

Wat de palmolieproductie op groepsniveau betreft, werd de achterstand tegenover dezelfde periode vorig jaar gehalveerd van -7,8% eind juni naar -3,8% op het einde van de eerste negen maanden. Ook voor het vierde trimester worden algemeen goede volumes verwacht, wat de palmolieproductie van Sipef dicht bij deze van het recordjaar 2009 zou kunnen brengen, inzoverre de oogst van de vruchten niet zal bemoeilijkt worden door de aangekondigde La Niña-regens. Bernard Hanssens (Bank Degroof): "We zagen een sttevige trading update bij Sipef. Het advies blijft opbouwen, het koersdoel gaat van 56 naar 62 euro."