Bernard Hanssens: "Het is echter wel een stap in de goede richting, waarbij ik onder andere rekening hou met het feit dat het bedrijf ondervertegenwoordigd is op de Aziatische markt. Ik handhaaf zodoende mijn koopadvies voor Solvay."

Wat de verkoop van de farmadivisie betreft, wacht Hanssens zoals iedereen af: "Solvay is niet gehaast en dat pleit in hun voordeel. Er waren recent heel wat geruchten in de pers, onder andere wat betreft de geringe interesse voor de divisie. Mag ik eraan herinneren dat zich ongeveer hetzelfde voordeed bij Akzo Nobel, dat uiteindelijk toch nog een goede prijs kreeg voor zijn farma-activiteiten?"

Bij KBC Securities nam Wim Hoste nota van het bericht. Hij blijft koper van Solvay met een koersdoel van 75 euro. Het aandeel blijft attractief gewaardeerd en heeft een relatief defensief profiel in vergelijking met andere chemiebedrijven.

Bernard Hanssens: "Het is echter wel een stap in de goede richting, waarbij ik onder andere rekening hou met het feit dat het bedrijf ondervertegenwoordigd is op de Aziatische markt. Ik handhaaf zodoende mijn koopadvies voor Solvay."Wat de verkoop van de farmadivisie betreft, wacht Hanssens zoals iedereen af: "Solvay is niet gehaast en dat pleit in hun voordeel. Er waren recent heel wat geruchten in de pers, onder andere wat betreft de geringe interesse voor de divisie. Mag ik eraan herinneren dat zich ongeveer hetzelfde voordeed bij Akzo Nobel, dat uiteindelijk toch nog een goede prijs kreeg voor zijn farma-activiteiten?"Bij KBC Securities nam Wim Hoste nota van het bericht. Hij blijft koper van Solvay met een koersdoel van 75 euro. Het aandeel blijft attractief gewaardeerd en heeft een relatief defensief profiel in vergelijking met andere chemiebedrijven.