In deze joint venture heeft Recticel een belang van 51%. De vestiging boekt structurele verliezen, die het gevolg zijn van het verlies van de twee belangrijkste klanten.

Die klanten waren General Motors in Antwerpen en Ford Genk. In de vestiging werkten nog 153 mensen, waarvan 20 met tijdelijke contracten.

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Recticel is niet te duur gewaardeerd, maar de Europese Commissie heeft het toezicht verscherpt op de sector waarin het bedrijf actief is. Ik handhaaf een advies opbouwen en een koersdoel van 9 euro."

In deze joint venture heeft Recticel een belang van 51%. De vestiging boekt structurele verliezen, die het gevolg zijn van het verlies van de twee belangrijkste klanten. Die klanten waren General Motors in Antwerpen en Ford Genk. In de vestiging werkten nog 153 mensen, waarvan 20 met tijdelijke contracten. Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Recticel is niet te duur gewaardeerd, maar de Europese Commissie heeft het toezicht verscherpt op de sector waarin het bedrijf actief is. Ik handhaaf een advies opbouwen en een koersdoel van 9 euro."