Kerling zal via haar onderdeel INEOS ChlorVinyls de pvc-activiteiten van Tessenderlo Group, inclusief mvc, chloor-alkali en een gedeelte van organische chloorderivaten overnemen.

Naast de fabriek van Tessenderlo (België) zijn ook de fabrieken in Nederland (Beek en Maastricht) en Frankrijk (Mazingarbe) in de transactie betrokken. Deze vestigingen stellen zo'n 850 mensen te werk.

De transactie moet nog goedgekeurd worden door de Europese mededingingsautoriteiten.

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Dit is zonder meer positief nieuws voor Tessenderlo. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."

Kerling zal via haar onderdeel INEOS ChlorVinyls de pvc-activiteiten van Tessenderlo Group, inclusief mvc, chloor-alkali en een gedeelte van organische chloorderivaten overnemen. Naast de fabriek van Tessenderlo (België) zijn ook de fabrieken in Nederland (Beek en Maastricht) en Frankrijk (Mazingarbe) in de transactie betrokken. Deze vestigingen stellen zo'n 850 mensen te werk. De transactie moet nog goedgekeurd worden door de Europese mededingingsautoriteiten. Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Dit is zonder meer positief nieuws voor Tessenderlo. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."