Het syndicatieproces (met een stijging in de limiet van de faciliteit naar €300 miljoen voor ogen) werd meer dan twee maal overtekend. Na het terugbrengen van de toewijzingen werd deze afgesloten met een verhoogde limiet van €400 miljoen.

De deelnemende banken aan de faciliteit zijn Deutsche Bank, BNP Paribas Fortis, Fortis Bank (Nederland), ING Belgium, KBC Bank, Natixis, Société Générale, Royal Bank of Scotland, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, Banque LBLux, National Australia Bank Limited, Scotiabank, Dexia Bank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich en Westpac Banking Corporation.

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Nyrstar heeft de financiering van zijn strategie veilig gesteld. Er was echter nog nieuws. Het management van CBH Resources adviseert de aandeelhouders om in gaan op het bod van het bod van Toho Zinc, bod dat concurreert met dat van Nyrstar. Het bod op CBH Resources kadert in de strategie van Nyrstar, maar lijkt moeilijker uit te voeren."

Het syndicatieproces (met een stijging in de limiet van de faciliteit naar €300 miljoen voor ogen) werd meer dan twee maal overtekend. Na het terugbrengen van de toewijzingen werd deze afgesloten met een verhoogde limiet van €400 miljoen. De deelnemende banken aan de faciliteit zijn Deutsche Bank, BNP Paribas Fortis, Fortis Bank (Nederland), ING Belgium, KBC Bank, Natixis, Société Générale, Royal Bank of Scotland, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, Banque LBLux, National Australia Bank Limited, Scotiabank, Dexia Bank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich en Westpac Banking Corporation. Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Nyrstar heeft de financiering van zijn strategie veilig gesteld. Er was echter nog nieuws. Het management van CBH Resources adviseert de aandeelhouders om in gaan op het bod van het bod van Toho Zinc, bod dat concurreert met dat van Nyrstar. Het bod op CBH Resources kadert in de strategie van Nyrstar, maar lijkt moeilijker uit te voeren."