Voor deze epichloorhydrinefabriek, die naar verwachting in 2013 begint te produceren, zet Solvay zijn innovatieve Epicerol®-technologie in. Het bedrijf heeft al een stuk bouwgrond gereserveerd in het Taixing Economic Development Park.

De fabriek moet de snel groeiende Chinese epichloorhydrinemarkt gaan bedienen die op het ogenblik al 29% van de wereldmarkt vertegenwoordigt.

Epichloorhydrine is een essentiële grondstof voor de productie van epoxyharsen die steeds meer in trek zijn voor beschermingslagen tegen corrosie en in industriële sectoren zoals elektronica, auto- en vliegtuigindustrie of windenergie.

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "De nieuwe investering is conform de strategie van Solvay. Ik handhaaf een advies accumulate en een koersdoel van 88 euro."

Voor deze epichloorhydrinefabriek, die naar verwachting in 2013 begint te produceren, zet Solvay zijn innovatieve Epicerol®-technologie in. Het bedrijf heeft al een stuk bouwgrond gereserveerd in het Taixing Economic Development Park. De fabriek moet de snel groeiende Chinese epichloorhydrinemarkt gaan bedienen die op het ogenblik al 29% van de wereldmarkt vertegenwoordigt. Epichloorhydrine is een essentiële grondstof voor de productie van epoxyharsen die steeds meer in trek zijn voor beschermingslagen tegen corrosie en in industriële sectoren zoals elektronica, auto- en vliegtuigindustrie of windenergie. Bernard Hanssens (Bank Degroof): "De nieuwe investering is conform de strategie van Solvay. Ik handhaaf een advies accumulate en een koersdoel van 88 euro."