Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Het bedrijf zal onder andere de productiecijfers wat betreft palmolie, rubber en thee bekendmaken. Tijdens het voorbije kwartaal zou de eigen productie met palmolie met 1,90% zijn gedaald. Voor rubber en thee worden stijgingen met respectievelijk 2,20% en 5% verwacht, maar zowel in het geval van palmolie en rubber moet rekening worden gehouden met een daling van de externe productie."

Hanssens handhaaft een advies accumulate voor het aandeel: "Het koersdoel voor Sipef gaat omhoog met de cijfers op komst, meer bepaald van 56 naar 62 euro. De marktomstandigheden voor het bedrijven blijven gunstig en daar hou ik dus rekening mee."

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Het bedrijf zal onder andere de productiecijfers wat betreft palmolie, rubber en thee bekendmaken. Tijdens het voorbije kwartaal zou de eigen productie met palmolie met 1,90% zijn gedaald. Voor rubber en thee worden stijgingen met respectievelijk 2,20% en 5% verwacht, maar zowel in het geval van palmolie en rubber moet rekening worden gehouden met een daling van de externe productie." Hanssens handhaaft een advies accumulate voor het aandeel: "Het koersdoel voor Sipef gaat omhoog met de cijfers op komst, meer bepaald van 56 naar 62 euro. De marktomstandigheden voor het bedrijven blijven gunstig en daar hou ik dus rekening mee."