Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Na het bijwonen van de analistenmeeting heb ik mijn prognoses voor Deceuninck aangepast. Voor de komende drie jaar kan er op het niveau van de nettowinst op jaarbasis telkens zowat 5 miljoen euro bijkomen. Het scenario op lange termijn blijft echter ongewijzigd."

Toch heeft Hanssens slechts een neutraal advies voor het aandeel: "Ik zie geen katalysator bij Deceuninck. Hoewel het aandeel niet te duur is gewaardeerd, maar het bedrijf zal zijn cash flow moeten gebruiken om de schulden terug te betalen. Er is met andere woorden niet zo veel overblijven voor de aandeelhouders. Op basis van het DCF-model bedraagt 1,80 euro."

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Na het bijwonen van de analistenmeeting heb ik mijn prognoses voor Deceuninck aangepast. Voor de komende drie jaar kan er op het niveau van de nettowinst op jaarbasis telkens zowat 5 miljoen euro bijkomen. Het scenario op lange termijn blijft echter ongewijzigd." Toch heeft Hanssens slechts een neutraal advies voor het aandeel: "Ik zie geen katalysator bij Deceuninck. Hoewel het aandeel niet te duur is gewaardeerd, maar het bedrijf zal zijn cash flow moeten gebruiken om de schulden terug te betalen. Er is met andere woorden niet zo veel overblijven voor de aandeelhouders. Op basis van het DCF-model bedraagt 1,80 euro."