Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Ik ga voor de eerste helft van 2010 uit van een EBITDA van 90,50 miljoen euro, tegenover 29,40 miljoen euro in de eerste helft van vorig jaar een EBITDA van 57,90 miljoen euro tijdens de laatste zes maanden van vorig jaar."

Hanssens merkt op het dat momentum op korte termijn is verzwakt als gevolg het oplopen van de voorraden: "Daarbij dient er ook rekening te worden gehouden dat de zinkmarkt in surplus zal blijven in de tweede helft van 2010. Op middellange en lange termijn blijven de fundamentals voor de zinkmarkt goed. Ik heb een advies opbouwen met een koersdoel van 11 euro."

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Ik ga voor de eerste helft van 2010 uit van een EBITDA van 90,50 miljoen euro, tegenover 29,40 miljoen euro in de eerste helft van vorig jaar een EBITDA van 57,90 miljoen euro tijdens de laatste zes maanden van vorig jaar." Hanssens merkt op het dat momentum op korte termijn is verzwakt als gevolg het oplopen van de voorraden: "Daarbij dient er ook rekening te worden gehouden dat de zinkmarkt in surplus zal blijven in de tweede helft van 2010. Op middellange en lange termijn blijven de fundamentals voor de zinkmarkt goed. Ik heb een advies opbouwen met een koersdoel van 11 euro."