Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Ik ga uit van een REBITDA van 26,50 miljoen euro, of een stijging met 32% op jaarbasis. De EBIT zou 11,50 miljoen euro positief zijn, tegenover 7 miljoen euro negatief. Netto zou er een winst zijn van 4,10 miljoen euro, tegenover een verlies van 8,90 miljoen euro."

Deceuninck is volgens Hanssens op de huidige koersniveaus nog niet te duur gewaardeerd: "De herfinanciering van het bedrijf gebeurde onder strenge convenanten, dus zal de beschikbare cash flow niet voor de aandeelhouders worden gebruikt. Ik heb een advies houden bij gebrek aan een katalysator op korte termijn."

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Ik ga uit van een REBITDA van 26,50 miljoen euro, of een stijging met 32% op jaarbasis. De EBIT zou 11,50 miljoen euro positief zijn, tegenover 7 miljoen euro negatief. Netto zou er een winst zijn van 4,10 miljoen euro, tegenover een verlies van 8,90 miljoen euro." Deceuninck is volgens Hanssens op de huidige koersniveaus nog niet te duur gewaardeerd: "De herfinanciering van het bedrijf gebeurde onder strenge convenanten, dus zal de beschikbare cash flow niet voor de aandeelhouders worden gebruikt. Ik heb een advies houden bij gebrek aan een katalysator op korte termijn."