Op die manier wil Solvay voldoen aan de toenemende vraag in Azië naar deze polymeren met hoge toegevoegde waarde.

De productie-eenheid komt op de industriële site van Solvay in Changshu in de provincie Jiangsu. Volgens plan zou de fabriek begin 2014 moeten gaan produceren.

De fabriek vergt een investering van 120 miljoen EUR en verhoogt aanzienlijk de wereldwijde productiecapaciteit van Solvay voor deze speciale polymeren.

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Dit is een belangrijke investering voor Solvay, laat daar geen twijfels over bestaan. Ik handhaaf een neutraal advies."

Op die manier wil Solvay voldoen aan de toenemende vraag in Azië naar deze polymeren met hoge toegevoegde waarde. De productie-eenheid komt op de industriële site van Solvay in Changshu in de provincie Jiangsu. Volgens plan zou de fabriek begin 2014 moeten gaan produceren. De fabriek vergt een investering van 120 miljoen EUR en verhoogt aanzienlijk de wereldwijde productiecapaciteit van Solvay voor deze speciale polymeren. Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Dit is een belangrijke investering voor Solvay, laat daar geen twijfels over bestaan. Ik handhaaf een neutraal advies."