Als volgende in de rij na Goldman Sachs heeft nu ook UBS een koopadvies voor het goud gegeven. De analisten van deze Zwiterse bank verwachten dat zowel de goud als de zilverprijs in de komende jaren aanzienlijk zullen stijgen vanwege de door de FED gevoerde politiek.

In 2014 zal de druk op de Amerikaanse centrale bank nog veel feller toenemen dan tot dusver werd aangenomen. Deze evolutie werkt voor 100% in het voordeel van het goud, dat in de komende jaren een forse prijsstijging kan laten optekenen. Hetzelfde geldt trouwens voor zilver.

Als volgende in de rij na Goldman Sachs heeft nu ook UBS een koopadvies voor het goud gegeven. De analisten van deze Zwiterse bank verwachten dat zowel de goud als de zilverprijs in de komende jaren aanzienlijk zullen stijgen vanwege de door de FED gevoerde politiek. In 2014 zal de druk op de Amerikaanse centrale bank nog veel feller toenemen dan tot dusver werd aangenomen. Deze evolutie werkt voor 100% in het voordeel van het goud, dat in de komende jaren een forse prijsstijging kan laten optekenen. Hetzelfde geldt trouwens voor zilver.