Bernanke blaakte op dat moment van zelfvertrouwen, volgens hem was alles tot in de puntjes geregeld. Op de vraag of hij kans zag de politiek van QU op een gecontroleerde manier stop te zetten, kregen we telkens opnieuw een positief antwoord. Alles was volgens Bernanke voor 100% onder controle.

Bernanke zelf zwijgt op dit moment in alle talen, maar FED-lid Dudley liet zich deze week ontvallen dat het hoogst onzeker is hoe de afloop zal zijn van het taperen, het afbouwen van het programma van quantative easing. Die 100% controle is Bernanke dus in ieder geval kwijtgespeeld.

Bernanke blaakte op dat moment van zelfvertrouwen, volgens hem was alles tot in de puntjes geregeld. Op de vraag of hij kans zag de politiek van QU op een gecontroleerde manier stop te zetten, kregen we telkens opnieuw een positief antwoord. Alles was volgens Bernanke voor 100% onder controle. Bernanke zelf zwijgt op dit moment in alle talen, maar FED-lid Dudley liet zich deze week ontvallen dat het hoogst onzeker is hoe de afloop zal zijn van het taperen, het afbouwen van het programma van quantative easing. Die 100% controle is Bernanke dus in ieder geval kwijtgespeeld.