Jim Rogers heeft geen goed woord over voor de ontslagnemende FED-president. Bernanke heeft de basis gelegd voor de instorting van de FED, niet meer of niet minder. Rogers wijst er op dat er in het verleden in de Verenigde Staten drie centrale banken hebben bestaan.

Twee daarvan zijn verdwenen en ook het lot van de FED lijkt bezegeld. Volgens Rogers is het instorten van de FED geen mogelijkheid, maar wel een waarschijnlijkheid. De FED heeft onder andere op haar geweten dat de prijsvorming voor aandelen, grondstoffen, obligaties enzovoort volledig is scheefgetrokken.

Jim Rogers heeft geen goed woord over voor de ontslagnemende FED-president. Bernanke heeft de basis gelegd voor de instorting van de FED, niet meer of niet minder. Rogers wijst er op dat er in het verleden in de Verenigde Staten drie centrale banken hebben bestaan. Twee daarvan zijn verdwenen en ook het lot van de FED lijkt bezegeld. Volgens Rogers is het instorten van de FED geen mogelijkheid, maar wel een waarschijnlijkheid. De FED heeft onder andere op haar geweten dat de prijsvorming voor aandelen, grondstoffen, obligaties enzovoort volledig is scheefgetrokken.