Ben Bernanke van zijn kant zal ongetwijfeld tevreden zijn dat de financiële markten eindelijk de boodschap die hij wil vertellen begrepen hebben. Die boodschap luidt ongeveer als volgt: het taperen kan beginnen wanneer de tijd daar uiteindelijk rijp voor zal zijn.

De gisterenavond gepubliceerde cijfers van Yahoo worden positief geïnterpreteerd, de koers noteert fors hoger. Het internetbedrijf maakte weliswaar meevallende resultaten bekend, maar de vooruitzichten voor het lopende boekjaar klinken eerder voorzichtig.

Ben Bernanke van zijn kant zal ongetwijfeld tevreden zijn dat de financiële markten eindelijk de boodschap die hij wil vertellen begrepen hebben. Die boodschap luidt ongeveer als volgt: het taperen kan beginnen wanneer de tijd daar uiteindelijk rijp voor zal zijn. De gisterenavond gepubliceerde cijfers van Yahoo worden positief geïnterpreteerd, de koers noteert fors hoger. Het internetbedrijf maakte weliswaar meevallende resultaten bekend, maar de vooruitzichten voor het lopende boekjaar klinken eerder voorzichtig.