Hij is misschien dan toch weer geen kandidaat bij de eerstkomende verkiezingen, maar Silvio Berlusconi kan het niet nalaten om toch maar weer eens de knuppel in het hoenderhok te werpen. Gisterenavond deed hij eens te meer een spraakmakende uitspraak.

Silvio Berlusconi waarschuwde dat Italië kan worden gedwongen om euro te laten vallen tenzij de Europese Centrale Bank bijkomende inspanningen zal doen om de financieringskosten van Italië te verlagen. Daartoe zullen de bevoegdheden van de centrale bank uitgebreid moeten worden.

Hij is misschien dan toch weer geen kandidaat bij de eerstkomende verkiezingen, maar Silvio Berlusconi kan het niet nalaten om toch maar weer eens de knuppel in het hoenderhok te werpen. Gisterenavond deed hij eens te meer een spraakmakende uitspraak. Silvio Berlusconi waarschuwde dat Italië kan worden gedwongen om euro te laten vallen tenzij de Europese Centrale Bank bijkomende inspanningen zal doen om de financieringskosten van Italië te verlagen. Daartoe zullen de bevoegdheden van de centrale bank uitgebreid moeten worden.