In Italië bereikt de verkiezingskoorts stilaan haar climax. De bekende komiek Beppe Grillo hield met zijn protestpartij in Milaan een grote meeting. Anderzijds is ook runner-up Silvio Berlusconi volop bezig om zijn troepen te mobiliseren met het oog op de kiesbusslag van komende weekend.

Wie de verkiezingen ook wint, de opdracht die hem wacht zal reusachtig zijn. Het economisch plaatje ziet er allesbehalve veelbelovend uit, met name de werkloosheidsgraad loopt snel op. Veel jonge Italianen dreigen elke vorm van toekomstperspectief kwijt te raken.

In Italië bereikt de verkiezingskoorts stilaan haar climax. De bekende komiek Beppe Grillo hield met zijn protestpartij in Milaan een grote meeting. Anderzijds is ook runner-up Silvio Berlusconi volop bezig om zijn troepen te mobiliseren met het oog op de kiesbusslag van komende weekend. Wie de verkiezingen ook wint, de opdracht die hem wacht zal reusachtig zijn. Het economisch plaatje ziet er allesbehalve veelbelovend uit, met name de werkloosheidsgraad loopt snel op. Veel jonge Italianen dreigen elke vorm van toekomstperspectief kwijt te raken.