In Brussel verliest de BEL 20 ongeveer een half procent, voorlopig kan de index echter standhouden boven de kaap van 2400. Er zijn drie opvallende dalers binnen de index: Mobistar, Solvay en Nyrstar. De twee vastgoedbevaks Befimmo en Cofinimmo liggen voorzichtig beter op koers.

De Italiaanse ex-premier Berlusconi blijft voor onrust stoken. Vanmorgen verklaarde hij dat zijn come-back uit plichtsbesef is ingegeven, hij kan naar eigen zeggen niet lijdzaam toezien hoe zijn land in een recessiespiraal beland. Of Italië echt gebaat is bij de come-back van Berlusconi, is echter een ander paar mouwen.

In Brussel verliest de BEL 20 ongeveer een half procent, voorlopig kan de index echter standhouden boven de kaap van 2400. Er zijn drie opvallende dalers binnen de index: Mobistar, Solvay en Nyrstar. De twee vastgoedbevaks Befimmo en Cofinimmo liggen voorzichtig beter op koers. De Italiaanse ex-premier Berlusconi blijft voor onrust stoken. Vanmorgen verklaarde hij dat zijn come-back uit plichtsbesef is ingegeven, hij kan naar eigen zeggen niet lijdzaam toezien hoe zijn land in een recessiespiraal beland. Of Italië echt gebaat is bij de come-back van Berlusconi, is echter een ander paar mouwen.