De Stoxx Europe 600 opende anderzijds ruim een kwart procent hoger. Op het vlak van bedrijfsresultaten was het vandaag een drukke dag, zowel Unilever als Deutsche Bank noteren lager op de kwartaalcijfers.

De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens hoger geopend, met een winst die voor de BEL 20 bijna een half procent bedraagt. Daarmee krijgt de index de kaap van 2300 in het vizier.

Het bericht over de ingrijpende reorganisatie heeft per saldo weinig invloed op de koers van Bekaert, de koers van het aandeel geeft zowat een half procent prijs.

De Stoxx Europe 600 opende anderzijds ruim een kwart procent hoger. Op het vlak van bedrijfsresultaten was het vandaag een drukke dag, zowel Unilever als Deutsche Bank noteren lager op de kwartaalcijfers. De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens hoger geopend, met een winst die voor de BEL 20 bijna een half procent bedraagt. Daarmee krijgt de index de kaap van 2300 in het vizier. Het bericht over de ingrijpende reorganisatie heeft per saldo weinig invloed op de koers van Bekaert, de koers van het aandeel geeft zowat een half procent prijs.