In de loop van de sessie kwam het bericht dat het huis van afgevaardigden zondag bijeen zal komen, waardoor de hoop op een oplossing voor de fiscale klip weer is toegenomen.

Euro houdt stand boven 1,32 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro erg beweegelijk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3240 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,71%, of ongeveer 2,50% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud probeert recht te krabbelen, olieprijs meldt status quo

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1664 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

In de loop van de sessie kwam het bericht dat het huis van afgevaardigden zondag bijeen zal komen, waardoor de hoop op een oplossing voor de fiscale klip weer is toegenomen.Euro houdt stand boven 1,32 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro erg beweegelijk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3240 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,71%, of ongeveer 2,50% minder dan het slotniveau van woensdag. Goud probeert recht te krabbelen, olieprijs meldt status quo Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1664 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.