In de verte rommelt het, de eerste inflatiesignalen duiken aan de horizon op. Het kan uiteraard nog altijd loos alarm zijn, maar toch is voorzichtigheid geboden. Met name bij het goud zijn technische signalen merkbaar die op een trendommekeer kunnen luiden.

De berenmarkt bij het goud is volgens sommigen bijna achter de rug. Sommige technische analisten denken dat het goud op de chart een grote opwaartse beweging aan het voorbereiden is. Die zou de goudprijs in een niet zo verre toekomst richting nieuwe piekniveaus kunnen duwen.

In de verte rommelt het, de eerste inflatiesignalen duiken aan de horizon op. Het kan uiteraard nog altijd loos alarm zijn, maar toch is voorzichtigheid geboden. Met name bij het goud zijn technische signalen merkbaar die op een trendommekeer kunnen luiden. De berenmarkt bij het goud is volgens sommigen bijna achter de rug. Sommige technische analisten denken dat het goud op de chart een grote opwaartse beweging aan het voorbereiden is. Die zou de goudprijs in een niet zo verre toekomst richting nieuwe piekniveaus kunnen duwen.