Op 28 november zou er een akkoord op tafel moeten liggen over de regeringspolitiek en over de invulling van de belangrijkste ministerportefeuilles. Vervolgens zal de SPD via een referendum bij haar partijleden het regeringsakkoord moeten goedkeuren. Maar de laatste tijd circuleren er allerlei wilde geruchten.

Bereidt de SPD een coup tegen Angela Merkel voor? Sommige bronnen hebben zulks opgevangen, ze denken dat de SPD achter de schermen eveneens onderhandelt met de Groenen en met de Linke partij. In dat geval kan er een kleine bom losbarsten, eerst in Duitsland en daarna in gans Europa.

Op 28 november zou er een akkoord op tafel moeten liggen over de regeringspolitiek en over de invulling van de belangrijkste ministerportefeuilles. Vervolgens zal de SPD via een referendum bij haar partijleden het regeringsakkoord moeten goedkeuren. Maar de laatste tijd circuleren er allerlei wilde geruchten. Bereidt de SPD een coup tegen Angela Merkel voor? Sommige bronnen hebben zulks opgevangen, ze denken dat de SPD achter de schermen eveneens onderhandelt met de Groenen en met de Linke partij. In dat geval kan er een kleine bom losbarsten, eerst in Duitsland en daarna in gans Europa.