Meer zelfs in een interview met CNBC legde Grillo een hele boel zelfvertrouwen aan de dag. Meer zelfs, hij beschouwt zichzelf als de gedoodverfde overwinnaar van de volgende verkiezingen. Die verkiezingen zouden er veel sneller komen dan iedereen verwacht.

Grillo gelooft namelijk dat de huidige regering het maar enkele maanden zal uithouden. De steun voor de huidige generatie van politici smelt naar zijn mening als sneeuw voor de zon, terwijl anderzijds de steun voor zijn Vijfsterrenbeweging aangroeit als een 'virus'.

Meer zelfs in een interview met CNBC legde Grillo een hele boel zelfvertrouwen aan de dag. Meer zelfs, hij beschouwt zichzelf als de gedoodverfde overwinnaar van de volgende verkiezingen. Die verkiezingen zouden er veel sneller komen dan iedereen verwacht. Grillo gelooft namelijk dat de huidige regering het maar enkele maanden zal uithouden. De steun voor de huidige generatie van politici smelt naar zijn mening als sneeuw voor de zon, terwijl anderzijds de steun voor zijn Vijfsterrenbeweging aangroeit als een 'virus'.