De belangrijkste beursindices noteren opnieuw in de plus, terwijl ook de euro zich heeft herpakt. GdF Suez is momenteel de sterkste stijger binnen de index.

Al het nieuws rond Cyprus heeft de Italiaanse politieke problemen naar de achtergrond geduwd. Die problemen zijn echter nog niet opgelost, verre van zelfs.

De Italiaanse president Giorgio Napolitano zal vandaag een formateur aanduiden die een nieuwe regering op de been moet brengen.

Of die formateur kans op slagen maakt, moet nog worden afgewacht.

De komiek Beppe Grillo, die met zijn Vijfsterrenbeweging 25% van de stemmen binnenhaalde, heeft alvast aan Napolitano laten weten bereid te zijn om met zijn partij een regering op de been te brengen.

De belangrijkste beursindices noteren opnieuw in de plus, terwijl ook de euro zich heeft herpakt. GdF Suez is momenteel de sterkste stijger binnen de index. Al het nieuws rond Cyprus heeft de Italiaanse politieke problemen naar de achtergrond geduwd. Die problemen zijn echter nog niet opgelost, verre van zelfs. De Italiaanse president Giorgio Napolitano zal vandaag een formateur aanduiden die een nieuwe regering op de been moet brengen. Of die formateur kans op slagen maakt, moet nog worden afgewacht. De komiek Beppe Grillo, die met zijn Vijfsterrenbeweging 25% van de stemmen binnenhaalde, heeft alvast aan Napolitano laten weten bereid te zijn om met zijn partij een regering op de been te brengen.