Euro valt terug onder niveau van 1,30 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een zeer zwakkere beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2968 dollar betaald, of zowat driekwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,58%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs in herstel, olieprijs blijft onder druk staan

Voor een troy ounce goud werd vanavond ongeveer 1700 dollar betaald, of een bijna 7 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 86,50 dollar betaald, of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug onder niveau van 1,30 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een zeer zwakkere beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2968 dollar betaald, of zowat driekwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,58%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs in herstel, olieprijs blijft onder druk staan Voor een troy ounce goud werd vanavond ongeveer 1700 dollar betaald, of een bijna 7 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 86,50 dollar betaald, of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.