De argumentatie hiervoor ligt in het verloop van de koersen de afgelopen week en in de specifieke koersontwikkeling. Om met het eerste te beginnen.

Dit was een week waarin koersen in het begin daalden. De StoXX50 stond woensdag op een weekverlies van bijna 2%. Als we zo de algemene stemming aanhoren onder de analisten is deze globaal als volgt. De koersen staan te hoog na de goede septembermaand dus is het risico neerwaarts.

Nu behoort Steentjes niet tot die analisten die aandeelkoersen als natuurkundig proces zien. Dat koersen stijgen geeft niet automatisch aan dat koersen vervolgens weer dalen.

Net zo min als de kans dat iemand zes gooit met een dobbelsteen dit automatisch inhoudt dat hij vervolgens dan één gooit. Als dat zo was werd het beleggen wel heel makkelijk.

De argumentatie hiervoor ligt in het verloop van de koersen de afgelopen week en in de specifieke koersontwikkeling. Om met het eerste te beginnen. Dit was een week waarin koersen in het begin daalden. De StoXX50 stond woensdag op een weekverlies van bijna 2%. Als we zo de algemene stemming aanhoren onder de analisten is deze globaal als volgt. De koersen staan te hoog na de goede septembermaand dus is het risico neerwaarts. Nu behoort Steentjes niet tot die analisten die aandeelkoersen als natuurkundig proces zien. Dat koersen stijgen geeft niet automatisch aan dat koersen vervolgens weer dalen. Net zo min als de kans dat iemand zes gooit met een dobbelsteen dit automatisch inhoudt dat hij vervolgens dan één gooit. Als dat zo was werd het beleggen wel heel makkelijk.