Euro stoot door boven 1,31 dollar

Op de valutamarkten zette de euro zijn opmars nogmaals verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3123 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,811%, of ruim 5% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud- en olieprijs vrijwel stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1750,30 dollar betaald, of ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers op woensdagavond.

Euro stoot door boven 1,31 dollarOp de valutamarkten zette de euro zijn opmars nogmaals verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3123 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,811%, of ruim 5% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud- en olieprijs vrijwel stabielVoor een troy ounce goud werd vanavond 1750,30 dollar betaald, of ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers op woensdagavond.