Euro houdt stand boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3409 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,462%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs weer lager, olieprijs eveneens in het rood

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1298 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,50 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,34 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3409 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,462%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs weer lager, olieprijs eveneens in het rood Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1298 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,50 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.