Euro weer terug boven kaap van 1,39 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3911 dollar betaald, fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,6453%, of ruim een kwart minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs hoger, olieprijs krijgt ook duwtje in de rug

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1382 dollar betaald, of ruim driekwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 99 dollar betaald of zowat driekwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro weer terug boven kaap van 1,39 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3911 dollar betaald, fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,6453%, of ruim een kwart minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs hoger, olieprijs krijgt ook duwtje in de rug Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1382 dollar betaald, of ruim driekwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 99 dollar betaald of zowat driekwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.