Euro houdt stand boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten kon de euro opnieuw wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3436 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,77%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1268 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 93 dollar betaald of 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,34 dollar Op de valutamarkten kon de euro opnieuw wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3436 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,77%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1268 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 93 dollar betaald of 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.