Euro stoot door richting 1,36 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer stevige wind in de zeilen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3585 dollar betaald, of ruim bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,626%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs volgt

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 104 dollar betaald of bijna 2% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stoot door richting 1,36 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer stevige wind in de zeilen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3585 dollar betaald, of ruim bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,626%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs fors hoger, olieprijs volgt Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 104 dollar betaald of bijna 2% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.