Een aandeel waarrond de afgelopen dagen veel te doen was, is Microsoft. Enkele grootaandeelhouders zouden graag graag zien dat Bill Gates aan de kant wordt gezet. Toevallig is Gates wel de man die het softwarebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is.

Met name drie grootaandeelhouders willen Gates aan de kant in de hoop dat zijn vertrek de groei van het bedrijf in een hogere versnelling kan brengen. Op de beurs doet het aandeel Microsoft het overigens niet zo slecht, de koers noteert niet zo onder de jaarpiek.

Een aandeel waarrond de afgelopen dagen veel te doen was, is Microsoft. Enkele grootaandeelhouders zouden graag graag zien dat Bill Gates aan de kant wordt gezet. Toevallig is Gates wel de man die het softwarebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is. Met name drie grootaandeelhouders willen Gates aan de kant in de hoop dat zijn vertrek de groei van het bedrijf in een hogere versnelling kan brengen. Op de beurs doet het aandeel Microsoft het overigens niet zo slecht, de koers noteert niet zo onder de jaarpiek.